Jak zanonimizować zamówienie?

Zamówienia anonimizują się po zanonimizowaniu kontrahenta. Jak zanonimizować kontrahenta można przeczytać w artykule w Centrum Pomocy. Na zamówieniu usuwają się dane klienta. Pozostałe informacje zostają widoczne.

Zamówienia z Allegro można zanonimizować w momencie kiedy są w Allegro/Transakcje. Należy wybrać zamówienie i kliknąć w przycisk Aninimizuj. Kiedy zamówienia wpadanie do Sprzedaż/Zamówienia należy je zrealizować bądź anulować.

 

Czy ten artykuł był pomocny?